L'HOSPITAL DE SANT BOI

Hola, estem intentant reunir signatures i queixes oficials per veure que es fa amb l'antic Hospital de Sant Boi.
L'any passat ja ens van mobilitzar, teníem 564 signatures però des de l'ajuntament  no ens van escoltar. Aquest any hem tornat a tenir un incident a l'hospital que va provocar el desallotjament de part de les instal·lacions del voltant, la sort va ser que era dissabte i els nens no estaven a l'escola.

Us passo el document que s'ha entregat a l'ajuntament en format queixa.
DOCUMENT REGISTRAT el dia 04/12/12


A partir d'aqui tenim varies línees d'actuació:

1ª. Hem de recollir el màxim número de signatures que poguem. Per això us convidem a imprimir l'arxiu adjunt i que el signeu amb amics, viens, familiars....

quan ho tingeu, posseu-vos en contacte amb qualsevol membre de l'AMPA.
Seria bó que ho tinguéssim enllestit abans de Nadal
Gràcies.

2ª. Volem formalitzar la queixa davant l'ajuntament i per fer més pressió estaria bé que individualment cada persona que vulgui faci una queixa escrita que potser ser de dues formes:

a. Per internet, clicant aquest enllaç .  QUEIXA PER INTERNET
    Dades a tenir en compte:
    On possa equipament ó adreça, possem SALUT PÚBLICA
   
Com missatge possarem:
El passat 24 de novembre va haber una fuita de gas i com a consecuencia d'aixo es va haver de acordonar la zona incloent l'escola que per sort al ser dissabte no hi havia cap activitat .Crec que el vell hospital es una amenaça pel barri i en especial per els nens de l'escola Parellada per la seva proximitat .
Per aixo demano que s'enderroqui l'edifici o be s'habiliti per fer equipaments pel nostre barri.
Com a vei/na del barri vull una resposta conreta sobre que penseu fer al respecte. Estem farts i molt amoinats i no ens quedarem esperant .


b. Omplint el full de queixa de l'ajuntament, FULL DE QUEIXA

L'inconvenient que té el full de queixa és que s'ha d'omplir i portar a l'ajuntament a fer el registre d'entrada. Qui ho vulgui fer endavant, però si l'ompliu i no el podeu portar a l'ajuntament, des de l'AMPA podríem intentar fer el registre a l'ajuntament, però no és segur que es pugui fer.De moment estem en aquest punt, esperem la vostra col·laboració.
MOLTES GRÂCIES.
   

8 comentaris:

 1. Vinga!! ens hem d'unir tots, sino passarà un altre vegada que no ens escoltaran.

  ResponElimina
 2. Estic amb tu hem de ser molts per fer força!!!!!!!!

  ResponElimina
 3. Aquest edifici abandonat al costat de l'escola es un perill!!!!
  Ja he fet la queixa a l'ajuntament per internet, super fàcil....Ànim entre tots ho aconseguirem!!!

  ResponElimina
 4. Aquesta vegada estic segura q aconseguirem més signatures perque em consta que més pares estan més per la labor i estem recollint més signatures!!!!!

  ResponElimina
 5. Aquest edifici ja fa dos anys o mes que hi tindrian que haver fet alguna cosa. Es un niu de rates i a saber que mes. Em de consegui que l´ajuntament ens escolti .

  ResponElimina
 6. Hola, he signat la petició a l'escola, he enviat la queixa per internet a l'ajuntament, he publicat un post al meu bloc: http://www.santbo.info/2012/12/ampa-de-lescola-parellada-comenca-accions-per-fuita-gas-antic-hospital-comarcal-sant-boi-de-llobregat.html , ho he difós a la xarxa i ho he fet saber als mitjans 324, Avui, El Periodico, La Vanguardia i Ara amb el meu compte de Twitter @santboinfo . Ànims!!!

  ResponElimina
 7. aquests cop ens han de fer cas, es indignant que un edifici abandonat estigui tan aprop de l'escola ,es un focus d'infeccio ,i el tema del gas ja s'ha passat de la ratlla!!!!!!!!!

  ResponElimina
 8. Acabo de fer el meu full de queixa per internet, a veure si ens fan cas... perquè realment és indignant, i ja de pas ens podrien tornar el tros d'escola que es van endur..........

  ResponElimina