dilluns, 15 de juny de 2015

AMPA curs 2015/2016

AMPA ESCOLA PARELLADA
C/MOSSEN PERE TARRES Nº33
08830 SANT BOI
http://ampaparellada.blogspot.com

Saps que vol dir ser soci de l’AMPA?   

L’Ampa  es una associació  sense ànim de lucre de pares i mares d’alumnes de l’escola  que voluntàriament col·laborem amb la direcció del centre per el  bon funcionament de l’escola.
Promou i organitza un seguit d’activitats per conciliar la vida familiar i laboral de les famílies (acollida matinal , extraescolars,menjador).

També organitzem la  festa de la Castanyada, per Nadal convidem a tots els nens i nenes  de l’escola a neules i torrons , celebrem el Carnestoltes ,  organitzem colònies fora de l’horari escolar, acomiadem el curs amb una festa en dissabte amb actuacions dels nens i nenes , inflables festa de l’escuma …, ajudem a les famílies i a l’escola a organitzar el comiat dels alumnes de 6è i els obsequiem amb un record pel seu pas per l’escola.

Estem coordinats amb el centre i formem part del consell escolar.
Aquests curs, gràcies a les famílies sòcies de l’AMPA, hem pogut col·laborar amb una aportació de 1000€ per uns visors que necessitava l’escola per les pantalles digitals , ho gaudiran tots els nens i nenes de l’escola siguin o no socis del AMPA, per això son tant importants les vostres aportacions .

No nomes organitzem festes de les que gaudeixen les famílies sòcies de l’AMPA , també fem donacions  per tal d’ajudar a  l’escola a millorar la qualitat de l’educació dels nostres fills i filles.

Per el proper curs 2015/2016 totes les famílies que es facin socis de l’AMPA abans del dia 20 de juliol de 2015 rebran  els següents obsequis per part de l’AMPA :

P3…………………  CARMANYOLA ENTREPÀ
P4 i P5…………….. MOTXILLA DE CORDES
De 1er a 6è………    AGENDA ESCOLAR

Si voleu fer-vos socis/es de l’AMPA heu de fer un sol pagament de 16€ per família al següent numero de compte de l’entitat BANCO SANTANDER situada al carrer 3 d’abril . ( Si aneu a fer el ingrés a aquesta oficina no us cobraran cap mena de comissió)

NUMERO DE COMPTE         0030 4513 37 0000283271
INTERNET                              IBAN ES04 0030 4513 3700 0028 3271

Es molt important que ens indiqueu el nom de l’alumne  i el curs . 
Si hi ha germans indiqueu el nom de tots els germans i el curs de cada un d’ells.

Necessitem que ens feu arribar una copia del rebut per mail per poder fer nosaltres les comprovacions de pagament …


GUARDEU EL REBUT DURANT TOT EL CURS  !!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada