diumenge, 20 de novembre de 2016

INFORMACIÓ FAMÍLIES

Hola famílies,

El dimecres 19 d’octubre es va celebrar l’Assemblea de socis/es de l’AMPA, a la que estàveu convocats/des i a la que va assistir membres de la Junta i 6 famílies. En aquestes assemblea es va parlar de certs aspectes i es van prendre decisions consensuades. Us fent un breu resum: 

  • En aquesta assemblea es va informar de la dissolució de part del membres de l’anterior Junta i es va votar i constituir la nova Junta actual. 
  • Es va parlar de la importància de canviar de nom, donada la diversitat de persones que es fan càrrec dels alumnes (avis i àvies, tiets/es, germans/es grans, tutors/es...etc) es va decidir que en lloc de denominar-nos AMPA ( Associació de Mares i Pares d’Alumnes) passem a ser AFA (Associació de Famílies d’Alumnes). Es per aquest motiu que a partir d’ara canvien la nomenclatura i també el nostre e-mail. 
  • I es va parlar de la importància de participar, en la mesura de la possibilitat de cadascú, en les activitats que l’AFA dur a terme durant el curs escolar. La vostra participació és important i per aquest motiu es crearan comissions per treballar aquestes activitats (donar opinió, participar en la preparació, col·laborar en l’activitat...etc). 
  • I per últim, es va informar de la necessitat de poder aconseguir un fons econòmic per poder dur a terme  les activitats que volem realitzar (festa Castanyada, festa Carnestoltes, Festa fi de curs...). Per fer arribar les vostres propostes disposeu de la bústia, de l’ e-mail i del nostre espai d’atenció si voleu fer-lo presencialment dins de l'horari d'atenció.

IMPORTANT a partir d’avui el nostre e-mail serà:  afaescolaparellada@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada